Ta lån även som arbetslös

Det är inte helt enkelt att få ens korta eller företagslån när man är arbetssökande, men det finns vissa genvägar.

Bara för att man är arbetssökande betyder inte det att man inte har ett ekonomiskt sinne och förstår att det man lånar ska betalas tillbaka på en överenskommen tid. Tyvärr så ser de flesta banker endast på årsinkomster och anställningsform när de beviljar lån. De ser oftast inte A-kassa, CSN eller stöd från försäkringskassan som en inkomst. Detta även om det går att få fram papper på exakt hur mycket personen varje månad och under hur lång tid stödet varar.

Det finns dock vissa genvägar som man kan ta genom att ta så kallade snabblån genom företag som bland annat Ferratum. Snabblån gör det möjligt för dig att under en begränsad tid låna en viss summa pengar. Det är väldigt enkelt att ansöka om lånet enbart via ett sms eller att ansöka direkt på hemsidan. När lånet är beviljat kommer utbetalningen att ske i princip direkt. Enkelt och snabbt och du slipper boka möten med banker och fylla i massa papper.

På detta sätt kommer du aldrig att missa en rea på favoritsoffan, en sista-minutenbiljett eller andra erbjudanden bara för att du inte har tillräckligt med pengar på kontot just då.

snabblån

 

(Visited 85 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *