Ta hand om dig själv

Det är enkelt att hamna i en depression när man är arbetslös. Man spenderar otroligt mycket tid hemma och ofta har man kanske inte råd att göra roliga saker. Istället för att hänga med vännerna på stan stannar man hemma. Detta hände mig när jag var arbetslös. Jag orkade inget. Jag ville inget och jag slutade umgås med mina vänner. Det tog mig lång tid innan jag insåg att enbart för att jag är arbetslös betyder det inte att jag måste vara inlåst i mitt hem. Det finns mycket du kan göra utan att spendera mycket pengar.

  • Kolla upp museum som inte kostar pengar
  • Ta med dig kameran ut och ta foto på allt det vackra du ser
  • Bjud hem en vän på kaffe
  • Eller bjud dig över hos en vän för kaffe
  • Ta en promenad
  • Anordna en filmkväll
  • Träna

Mest av allt stanna inte enbart hemma. Leta efter jobb, kolla på arbetsförmedlingen dagligen, men ge dig också en paus och ha roligt. För det är vad livet handlar om.

Business people-showing teamwork

(Visited 140 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *