Olika typer av kundundersökningar som ger pengar

Jag har redan nämnt att du som arbetslös kan sysselsätta dig med Att göra olika typer av kundundersökningar och surveys för att tjäna extra pengar. Men vad finns det då att tillgå för några sådana?

Det går att hitta en del genom att söka på det på nätet, men tänkte att jag i alla fall ska ta upp ett par av dem här för att underlätta för dig.

Panelsok.net är en sida som erbjuder upp till 50 kronor per enkät. Det är gratis att registrera sig på deras sida och du tar emot undersökningarna via din mail. Du kan dels tjäna pengar men även få presentkort, vinna priser och ibland är det gratis produkter.

Enkatplaneten.se erbjuder 100 kronor per undersökning. Undersökningarna görs online och det kostar inget att gå med. Dessutom har de att man kan vinna kontantpriser.

mobrog.com/se erbjuder onlineundersökningar  som du får inbjudan till via din mail. Det är korta undersökningar, du får reda på innan hur lång tid varje tar, och du tjänar 5-30 kronor per styck.

Dinasikt.se erbjuder inte kontanta betalningar för sina undersökningar. Här tjänar du istället poäng som du sedan kan byta in mot värdecheckar på flera olika ställen, bland annat på Stadium, Coop och SF bio.

Ciao.se har en mängd olika undersökningar som ger dig lite extra pengar. Deras undersökningar varierar i längd och betalning. När du kommit upp i 50 kronor kan du be om att få ut dem, via paypal.

Detta var bara en del av alla de företag och hemsidor som erbjuder betalda undersökningar. Ersättningen är inte jättestor, men många bäckar små blir ju faktiskt så småningom till hel å! det innebär att om du registrerar dig på flera stycken så kan du i alla fall tjäna ett par extra hundralappar per månad.

(Visited 294 times, 1 visits today)