Dags att bättra på mitt CV

Nej, nu är jag så fruktansvärt less på att få en massa avslag på alla ansökningar jag skickar iväg! Det är ju inte så att jag söker några höga chefspositioner på företag eller jobb där man måste ha en hög utbildning. Nej, jag söker vanliga jobb som alla med vanligt folkvett kan klara av. Så därför känns det ju ännu jobbigare att få avslag när man söker helt vanliga jobb utan speciella kvalifikationskrav. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska läsa ett par kurser på distans så jag kan uppdatera mitt CV lite och få lite fräschare kunskaper. Och så ser det ju bättre ut på CV:t om jag kan visa att jag faktiskt har gjort någonting medan jag har gått hemma. Måste bara skicka efter lite bättre belysning på nätet för jag antar att det kan bli en hel del långa kvällar med näsan över olika böcker.

Gör noteringar på ett block
Person som somnat över böckerna på skrivbordet

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *